Home / Technology News / Egy új videó a Monster Hunter World bolyhos denevérét mutatja be

Egy új videó a Monster Hunter World bolyhos denevérét mutatja be

Kijött egy új videó a hónap végén megjelenő Monster Hunter Worldhöz, amelyben alaposabban bemutatnak egy új területet és egy új prédát is. Nem ez a lény lesz levadászható a következő bétateszt során, úgyhogy erre a drágaságra a teljes játék megjelenéséig kell várnunk.

Az új terület a kékes-lilás Coral Highlands, ami a nevéhez hűen olyan, mintha egy korallzátonyon kalandoznánk, mínusz a tengervíz. A Paolumu maga lényegében egy hatalmasra nőtt és bolyhos denevér, akit ha felbőszítenek, akkor átmegy labdába. A videóban mindenféle apróságot megfigyelhetünk, amelyek segítségünkre lehetnek a lények leaprításában. Ilyen például az altató “gránát”, a kisebb, repkedő lények, akiket befoghatunk utazáshoz, egy hatalmas és szintén meglovagolható felvonó és persze itt is lesznek olyan grátisz szörnyek, akik megkönnyíthetik/nehezíthetik az egyszeri vadász munkáját.

A MHW-nek már két bétatesztje is volt PS4-en, az elsőt volt is szerencsém kipróbálni, a második alkalmával pedig kisebb lényeket is hozzáadtak a játékhoz. Megjelenés előtt lesz még egy utolsó teszt ugyanezen a rendszeren, és ehhez már a Nergigante nevű, a többinél jóóóóóóóval nagyon szörnyet is hozzácsapják. Erre január 19. és 22. között fog sor kerülni.

A játék bétatesztjeiből még nagyon sok minden hiányzik (például a teljes fejlődési rendszer), úgyhogy óva intek tőle bárkit is, hogy ebből levonja a végső következtetéseket. Bár ha mást nem, azt legalább kipróbálhatjuk, hogy a harcrendszer tetszik-e.

A teljes játék január 26-án fog megjelenni PS4-re és Xbox One-ra, PC-re pedig csak valamikor 2018 második felében.

Még több erről…

Read More

About admin

Check Also

US: Who is John Bolton?

US: Who is John Bolton?

John Bolton, the newly-appointed US national security adviser, has been a force in Republican foreign policy circles for decades. Regarded as the most divisive US ambassador to the UN, Bolton has served in the Republican administrations of Ronald Reagan, George H W Bush and George W Bush. Here is a track record of his strong…

Leave a Reply

%d bloggers like this: